Vi söker Personal! Lageransvarig, Kassapersonal & Säljare till Möbel-avdelningen.

Är du vår nya medarbetare till Lagret, Möbelavdelningen eller Kassan?

Vi söker Personal!

Är Du vår nya medarbetare till Möbelavdelningen, Lagret eller Kassan?

Extrapersonal som SÄLJARE till möbelavdelningen.

 Vi söker dig som brinner för försäljning och har en god social förmåga och lätt att ta hand om kunder. Som person tror vi att du har ett gott affärssinne och gillar att driva försäljningsprocesser framåt. Vi ser också att du som sökande till denna roll är öppensinnad, har en positiv attityd och gillar att arbeta i team tillsammans med andra. Intresse för våra produkter är en självklarhet. Tidigare yrkeserfarenhet är meriterande men inget krav.

 

LAGERANSVARIG – Heltid, tillsvidare. Tillträde 2 april.

Rollen som Lageransvarig hos Ulfåsa Möbler innebär att du kommer vara ansvarig för vårt lager. Några av de specifika arbetsuppgifterna du kommer att ställas inför är; orderplock, containertömning, godsmottagning, truckkörning och lättare lageradministration.

Din profil – Du har tidigare erfarenhet av lagerarbete. Du har truckkort samt B-körkort. Du gillar att arbeta under eget ansvar, men har även lätt för att samarbeta för att nå uppsatta mål.

 

KASSAPERSONAL – Heltid, tillsvidare. Tillträde 2 april.

Vi söker dig som vill möta våra fantastiska kunder i butiken, framförallt i kassan där Du kommer att ha dina huvudsakliga arbetsuppgifter. När Du inte arbetar i och kring kassan så möter Du våra kunder i butiken med en hög och mycket god kundservice. Vi söker en glad och ansvarstagande person som gärna lägger ner det lilla extra. Vi ställer höga krav på att du är serviceinriktad och har en förmåga att sprida glädje bland kunder och övrig personal. Du har tidigare erfarenhet av kassaarbete och i viss mån av försäljning.

 

Välkommen med din ansökan till: rekrytering@ulfasa.se